Условия за ползване

 

Моля, прочетете тези Условия за ползване внимателно преди да започнете да използвате интернет сайта на Спортен магазин www.mikasabulgaria.com.

Завършвайки поръчка в Спортен магазин www.mikasabulgaria.com Вие се съгласявате с тях!

І. Обща информация

Спортен магазин www.mikasabulgaria.com e интернет сайт за електронна търговия собственост на Р.Е.П. Трейдинг ЕООД (за краткост Спортен магазин www.mikasabulgaria.com).

Данни за фирма Р.Е.П. Трейдинг ЕООД според чл. 4 от Закон за Електронната Търговия и чл. 13 от Търговския Закон на Република България:

Р.Е.П. Трейдинг ЕООД

Адрес на управление: гр. София, България, ПК 1729, Младост 1А, бл. 550

Мобилен телефон: +359885 1О 83 86

E-mail: sales@mikasabulgaria.com

ЕИК: 2О2232378

ДДС номер: BG202232378

Банкова сметка: BG95STSA93000020547927

Дейността на фирма Р.Е.П. Трейдинг ЕООД се извършва под контрола на:

 • Национална Агенциа по Приходите - http://www.nap.bg/ , 0700 18 700
 • Комисия за защита на потребителя - http://www.kzp.bg/ , 0700 111 22
 • Комисия за защита на личните данни - http://www.cpdp.bg/ , 02/91 53 518
 • Комисия за защита на конкуренцията - http://www.cpc.bg/ , 02/935 61 13

 

Цените на всички продукти в Спортен магазин www.mikasabulgaria.com са публикувани в български лева и са крайни (и включват ДДС, ако Клиентът и адреса за доставка се намират на територията на Европейския съюз).

Спортен магазин www.mikasabulgaria.com си запазва правото да променя цените на стоките публикувани в сайта по собствена преценка и без предварително уведомяване на клиентите. При извършване на поръчка Клиентът е длъжен да заплати стойността, която е била валидна в момента на приключване на поръчката. Всички намалени цени и промоции се обозначават със задраскване на старата цена и поставяне на нова до/под нея.

Спортен магазин www.mikasabulgaria.com гарантира, че всички стоки, които са публикувани на сайта са оригинали на фирмите държащи правата върху конкретната марка. Вие може да сте сигурни в качествата на продуктите, които купувате от нас!

Когато Вие поръчате даден продукт от Спортен магазин www.mikasabulgaria.com ние ще Ви изпратим e-mail с потвърждение на Вашата поръчка. Приключването на Вашата поръчка в Спортен магазин www.mikasabulgaria.com представлява покана към нас за сключване на договор за покупко-продажба, който ще бъде приет от нас при изпращане на e-mail с потвърждение на изпращането на дадената стока към Вас. При потвърждение за липсващи на склад стоки те не се считат за част от този договор. Спортен магазин www.mikasabulgaria.com се задължава да уведоми Клиента за липсващи стоки на склад в разумен срок.

Спортен магазин www.mikasabulgaria.com не носи отговорност за допуснати неточности при публикуването на информацията (включително, но не само снимки, описания, размери) в сайта. Възможни са промени в дизайна на продуктите.

Публикуваната информация за размери на стоките в Спортен магазин www.mikasabulgaria.com трябва да се счита за ориентировъчна.

II. Права и задължения на страните

1. Спортен магазин www.mikasabulgaria.com се задължава: 

 • да потвърди наличността на поръчаните продукти или да откаже поръчката (или част от нея) в срок от 2 работни дни
 • да достави в срока оказан в страницата за Доставка и рекламации заявения за покупка продукт
 • да гарантира, че всички продукти са фабрично нови и запечатани от производителя


2. Клиентът се задължава: 

 • да посочи две имена, точен и валиден телефон, адрес за доставка и за предпочитане електронен адрес, който е проверяван редовно от Клиента
 • да приеме поръчката и да заплати цената на стоката, която е била валидна в момента на приключване на поръчката и стойността за доставка според условията описани в информацията за Доставка и рекламации на продукти (ако е приложима стойност за доставка)

 

ІІІ. Условия касаещи продажбата на стоки:

Приключвайки поръчка в Спортен магазин www.mikasabulgaria.com Клиентът заявява, че има навършени 18 години или има разрешение за поръчка.

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срока, оказан в информацията за доставка и плащане на стоки.
Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка. 
При предаване на стоката, Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от Клиента адрес.

Правото на собственост преминава в Клиента веднага след като е заплатена пълната цена за поръчаните стоки.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В този случай Клиентът е длъжен да обезщети Спортен магазин www.mikasabulgaria.com за вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

 • доставената стока не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед. 
 • цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на показаната цена при приключване на поръчката в Спортен магазин www.mikasabulgaria.com
 • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

 

Клиентът има право да заяви подмяна на размер или продукт, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си писмено (по e-mail от e-mail адреса посочен в профила му), по телефона (от телефонен номер посочен в профила му) или чрез формата за контакт в сайта на Спортен магазин www.mikasabulgaria.com, в срок не по-дълъг от 30 работни дни след датата на доставка съгласно чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите на Република България. В такъв случай разходите по връщане и повторно доставяне на новият артикул са за сметка на Клиента.

Клиентът няма право да очаква компенсация от страна на Спортен магазин www.mikasabulgaria.com в следните случаи:

Нормално износване при използване на продукта:

 • При друга екипировка: нормално износване при експлоатация на продукта;


При неправилно използване:

 • При друга екипировка: при неправилно използване на продукта, например върху настилки неподходящи за дадения вид спорт;

При премахване (или следи от опити за това) на гаранционния стикер (ако такъв е съществувал в момента на доставка на продукта) всякакви гаранционни рекламации няма да бъдат считани за валидни!

 

ІV. Други

Като неразделна част от тези Условия за ползване на сайта Спортен магазин www.mikasabulgaria.com се считат и следните страници от сайта:

 

За всички непосочени случаи в тези Условия за ползване важи законодателството на Република България.

 

Екипът на Спортен магазин www.mikasabulgaria.com Ви пожелава приятно пазаруване!