Mikasa Стойка за топки Разшири

Mikasa Стойка за топки

Mikasa Mikasa

Ново

  • Стойката е подходяще за мини подаръчни топки, както и за големите варианти.
  • Идеално допълнение към топката с автографи от любимият отбор!

Този продукт е изчерпан.

9,50 лв

с вкл. ДДС

c08cc5ec58d1dac0b54ce38c1f456bf7.jpg
b60b0160368c0f8682d0dadf3407e1bf.jpg
dc3b71202eadd0ad0b862b2174e540e1.jpg

Цената е в лева с вкл. ДДС

Безплатна доставка над 75 лв. (още)

Бърза доставка в рамките на 24-48 часа (още)

Връщане до 30 дни (*важат УП)

Сигурно плащание с наложен платеж (още)

Използваме  SSL и имаме стриктна политика за личните данни (още)

Опитваме се да бъдем зелени всеки ден!

Добавете продукти за още 75,00 лв и ще получите безплатна доставка!

 Доставки на територията на България

 

Спортен магазин www.mikasabulgaria.com доставя своите пратки на територията на България чрез услугите на куриерска фирма Спиди.

При получена поръчка НЕ се обаждаме по телефона на нашите клиенти, за да я потвърдим. За тази цел използваме e-mail, което намалява нашите разходи и съответно крайната цена на продуктите, която заплащате.

При нужда ние ще се свържем с Вас по телефон или e-mail, за да доуточним детайлите като крайна цена, срок за доставка, както и всякакви Ваши въпроси и условия.

При всяка смяна на състоянието на Вашата поръчка ще получите e-mail на посоченият от Вас адрес с подробности.

След като пратката бъде предадена на куриерите Вие ще получите номер за проследяване, с който можете да следите къде се намира тя.

 

Цена на доставката чрез ф-ма Спиди*:

Стойност: 5.50 лв. (стойността е фиксирана и включва доставка, опаковка и подготовка на поръчката)

 

За поръчки от www.mikasabulgaria.com на стойност над 75 лв. доставката на територията на България е безплатна!**
(**стойността на доставката не влиза в тази сума)

 

Опции:

  • Офис-Врата
  • Офис-Офис - при приключване на поръчката, моля посочете в кой офис желаете да я получите
  • Наложен платеж - заплащане на поръчката при получаване
  • Час за приоритет- доставка в/преди/след обявен час - моля, посочете в полето "Забележки" желание за тази услуга! Допълнителна стойност на услугата - 2.40 лв.
  • Преглед на пратката преди плащане

* стойността на доставка включва: доставка Офис-Врата (или Офис-Офис), наложен платеж (ако е приложим) и преглед на пратката. Не включва допълнителни услуги като Час за приоритет и др., освен ако не е договорено друго.

 

Срокове за доставка в България:

Обикновено всички пратки излизат от склада ни още същия ден и най-късно на първия работен ден след поръчката.

Обичайния срок за доставка в България е 1-2 работни дни. Куриерите доставят пратките предимно преди обяд, освен ако не е уговорено друго.

При доставка в населени места, които се обслужват от куриера по график е възможен по-дълъг срок за доставка.

В случай на закъснение от наша страна (липса на поръчаната стока) или при забавяне от страна на куриера ще се свържем своеврменно с Вас, за да предупредим за променените срокове.

 

 

Плащания и разплащателна информация

При посочени неверени или непълни данни (адрес за доставка, телефон за контакт) Спортен магазин www.mikasabulgaria.com не се обвързва с договор за изпълнение на поръчката.

Приключвайки поръчка в Спортен магазин www.mikasabulgaria.com Вие се съгласявате да заплатите предватително поръчката си, ако е избран такъв метод за плащане.

 

За България:

За момента възможните начини за плащане на поръчката при доставки на територията на България са наложен платеж. Той бяше избран заради своята сигурност и бързина. При него не се събират никакви допълнителни данни за клиента.

 

Рекламации и връщане на стоката

 

Рекламации относно състояние на стоката са възможни само при получаване на стоката от куриер. При установена нередност (разлика на получената стока с поръчаната или др.) разходите по връщането на стоката са за сметка на Спортен магазин www.mikasabulgaria.com. При възникнали проблеми с рекламация, моля свържете се с нас, за да доуточним подробностите.

Връщане на стока при "отказ от продукт" е възможно до 30 работни дни след датата на доставка съгласно чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите на Република България. Желание за което следва да се заяви на email адрес sales@mikasabulgaria.com . Стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, във вида в който е получена и съпроводена от оригиналната касовата бележка и фактура, ако е издадена такава. Опаковката не трябва да е скъсана или да има следи от отваряне/ползване. Стоката не трябва да има никакви външни/вътрешни следи от употреба. Разноските по връщането на стоката са изцяло за сметка на Клиента и се извършва до посочен от служител на Р.Е.П. Трейдинг ЕООД адрес. Стойността на стоката се връща в 100% размер***. При връщане на стоката с куриер е нужно да се упомене, че "Получателят има право да разгледа пратката преди да плати". Р.Е.П. Трейдинг ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

*** в случай на връщане на стоката по желание на клиента стойността на първоначалната доставката не може да се възстанови.

MIKASA е производител на спортни топки за волейбол, баскетбол, футбол, водна топка, хандбал и други.


Фирмата е основана през 1917 г. в Хирошима, Япония и от самото начало нейна политика е производството на качествени спортни продукти, задоваляващи изискванията на спортистите. Нашата MVA200 състезателна топка за волейбол в зала и VLS300 състезателна топка за плажен волейбол са сертифицирани от FIVB като ексклузивни топки за всички турнири под нейната юрисдикция. Също така нашите топки за водна топка W6000W/W6009W/W6000C/W6009C/W6000/W6009 са одобрени за организирани от FINA турнири.


Reviews (0)